Kupanje

Dog Wash Bubble profesionalna kada za kupanje pasa Vam nudi sledeće programe:

  • kupanje psa specijalnom kozmetikom na biljnoj bazi (šampon/antialergijski šampon, šampon protiv buva i krpelja, regenerator) u trajanju od 10 minuta (što je sasvim dovoljno za kupanje psa bilo koje veličine, ali u slučaju potrebe, moguća je doplata minutaže)
  • sušenje psa profesionalnim fenom bez vremenskog ograničenja
  • dezinfekcija kade pre i posle kupanja psa
  • STOP / PAUZA za zaustavljanje tajmera u bilo kom trenutku tokom kupanja

Mi obezbeđujemo i čiste peškire za brisanje psa nakon kupanja, kako bi proces sušenja bio brži i lakši. Takođe, kod nas možete naći veliki izbor četki za iščetkavanje pasa, makaze za sečenje noktiju, kao i preparate za negu očiju i ušiju.

SAMOUSLUŽNO KUPANJE

Okupajte sami svog psa uz našu asistenciju za samo 500 dinara. Cena je ista za sve veličine pasa, osim u slučaju da Vam je potrebno više od 10 minuta za kupanje (što se izuzetno retko dešava) i tada za 2 minuta doplaćujete još 100 dinara.
Na raspolaganju Vam je sva kozmetika, čisti peškiri, fen za sušenje, četke, preparati za negu očiju i ušiju i makaze za sečenje noktiju.

USLUŽNO KUPANJE

Vaše je samo da dovedete psa, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Raspon cena je od 600 do 1500 dinara u zavisnosti od veličine psa, dužine dlake i stepena zapuštenosti psa (zaprljanost, ućebanost…). U cenu je uračunato kupanje, sušenje, četkanje i po potrebi čišćenje očiju, ušiju i sečenje noktiju.