O NAMA

Samouslužna i uslužna praonica pasa Dog Wash Bubble osnovana je u avgustu 2014. godine. Od tada pa do danas u našoj kadi okupalo se više od 700 različitih pasa i obavili smo više od 2000 kupanja i četkanja. Naš plan je da ti brojevi nastave da rastu, i zato se trudimo da svakom klijentu izađemo u susret koliko je to u našoj mogućnosti.

Ideja o osnivanju Dog Wash Bubble-a nastala je iz sopstvene potrebe. Razmišljali smo kako bi bilo sjajno da u Novom Sadu postoji neko mesto gde svog psa možemo brzo i lako da okupamo i osušimo, a da nas posle toga ne čeka ribanje celog stana od poda do plafona. Uz malu pomoć Google-a shvatili smo da to nije nikakva novost, i da ovakva mesta postoje širom sveta. Tada se rađa ideja koja je nakon nekoliko meseci uspešno realizovana, i otvara se prva praonica pasa ovog tipa u Srbiji.

Kod nas su dobrodošli psi svih veličina i rasa, uključujući i mešance. I svi oni će imati isti tretman, bez obzira na rasu ili mešanost. Za nas su svi četvoronožni čupavci jednaki.

ZAŠTO BISTE OVO RADILI KOD KUĆE?!

ZATO JE TU DOG WASH BUBBLE – NERED NAMA, ČIST PAS VAMA!

Utisci nakon kupanja

Odusevljeni smo i mi i kuca!   i jedva cekamo ooopet na kupanje! Sve pohvale! 

Teodora Milić

Fenomenalna saradnja I jos bolja usluga! Vidimo se ponovo!

Tamara Manić Bujić

Sve preporuke! Veliki pozdrav od ciste i mirisljave Megise   

Jovana Aksin

Sve preporuke! Ako želite čistu, mirišljavu i dooobro očetkanu kucu, na pravom ste mestu. Dolazimo opet 

Sanja ex Jung Rozmaring