Kupanje

Kupanje pasa u Dog Wash Bubble profesionalnoj kadi za omogućava Vam korišćenje sledećih programa:

  • kupanje pasa specijalnom kozmetikom na biljnoj bazi (šampon/antialergijski šampon, šampon protiv buva i krpelja, regenerator) u trajanju od 10 minuta (što je sasvim dovoljno za pranje psa bilo koje veličine, ali u slučaju potrebe, moguća je doplata minutaže)
  • sušenje psa profesionalnim fenom bez vremenskog ograničenja
  • dezinfekcija kade pre i posle kupanja psa
  • STOP / PAUZA za zaustavljanje tajmera u bilo kom trenutku tokom kupanja

Mi obezbeđujemo i čiste peškire za brisanje psa nakon kupanja, kako bi proces sušenja bio brži i lakši. Takođe, kod nas možete naći veliki izbor četki za iščetkavanje pasa, makaze za sečenje noktiju, kao i preparate za negu očiju i ušiju. Kupanjac za naše četvoronožne čupave ljubimce nikada nije bio brži i jednostavniji.

SAMOUSLUŽNO KUPANJE

Okupajte sami svog psa uz našu asistenciju za samo 500 dinara. Cena je ista za sve veličine pasa, osim u slučaju da Vam je potrebno više od 10 minuta za pranje (što se izuzetno retko dešava) i tada za 2 minuta doplaćujete još 100 dinara.
Na raspolaganju Vam je sva kozmetika, čisti peškiri, fen za sušenje bez ograničenja u trajanju, četke, preparati za negu očiju i ušiju i makaze za sečenje noktiju.

USLUŽNO KUPANJE

Vaše je samo da dovedete psa, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Raspon cena je od 600 do 1500 dinara u zavisnosti od veličine psa, dužine dlake i stepena zapuštenosti psa (zaprljanost, ućebanost…). U cenu je, pored kupanja, uračunato i sušenje, četkanje i po potrebi čišćenje očiju, ušiju i sečenje noktiju.