ZAŠTO DOG WASH BUBBLE?

dog wash bubble

Odusevljeni smo i mi i kuca!   i jedva cekamo ooopet na kupanje! Sve pohvale! 

Teodora Milić
dog wash bubble

Fenomenalna saradnja I jos bolja usluga! Vidimo se ponovo!

Tamara Manić Bujić
dog wash bubble

Sve preporuke! Veliki pozdrav od ciste i mirisljave Megise   

Jovana Aksin
dog wash bubble

Sve preporuke! Ako želite čistu, mirišljavu i dooobro očetkanu kucu, na pravom ste mestu. Dolazimo opet 

Sanja ex Jung Rozmaring

Samouslužna i uslužna praonica pasa Dog Wash Bubble osnovana je u avgustu 2014. godine. Od tada pa do danas u našoj kadi okupalo se više od 700 različitih pasa i obavili smo više od 2000 kupanja i četkanja. Naš plan je da ti brojevi nastave da rastu, i zato se trudimo da svakom klijentu izađemo u susret koliko je to u našoj mogućnosti.

Ideja o osnivanju Dog Wash Bubble-a nastala je iz sopstvene potrebe. Razmišljali smo kako bi bilo sjajno da u Novom Sadu postoji neko mesto gde svog psa možemo brzo i lako da okupamo i osušimo, a da nas posle toga ne čeka ribanje celog stana od poda do plafona. Uz malu pomoć Google-a shvatili smo da to nije nikakva novost, i da ovakva mesta postoje širom sveta. Tada se rađa ideja koja je nakon nekoliko meseci uspešno realizovana, i otvara se prva praonica pasa ovog tipa u Srbiji. Glavni motiv koji nas drži u ovom poslu je pre svega ljubav prema psima. Dog Wash Bubble praonica pasa nam je pružila mogućnost da upoznamo mnogo različitih pasa i da naučimo mnogo o njima. Svaki pas je ličnost za sebe i ono što kod jednog “pali” kod drugog uopšte ne prolazi. Nisu svi psi ljubitelji kupanja, ali na nama je da nađemo način da taj proces učinimo što je moguće manje stresnim za njih. Kod nekoga će keksić biti pravi lek za smirenje, dok neki psi zahtevaju malo više truda. Ovaj posao je sam po sebi i izazovan a i divan.

Kod nas su dobrodošli psi svih veličina i rasa, uključujući i mešance. I svi oni će imati isti tretman, bez obzira na rasu ili mešanost. Za nas su svi četvoronožni čupavci jednaki.

dog wash bubble

ZAŠTO BISTE KUPANJE PSA OBAVLJALI KOD KUĆE?!

TU JE DOG WASH BUBBLE – NERED NAMA, ČIST PAS VAMA!